Wie ben ik

Mijn naam is Sandra van Ham en ik ben in 1977 geboren in Breda.
Ruim 10 jaar geleden ben ik mij gaan verdiepen in voeding en diverse alternatieve geneeswijzen en kruiste Mesologie mijn pad. Vanaf het eerste consult was ik verkocht! Dit beroep leek mij op het lijf geschreven en daarom heb ik destijds de beslissing genomen om mezelf om te scholen. Mijn 4-jarige opleiding tot mesoloog heb ik gevolgd bij Academie Mesologie .
De puzzel, die bij iedere patiënt weer anders is, maakt het vak zo enorm leuk en uitdagend.
Samen op zoek gaan naar jouw balans!

 

Als mesoloog ben ik aangesloten bij:
NVVM (Nederlandse Vereniging Voor Mesologie)
RBCZ (Register beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg)
VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze).

Contact Info

Mesologie Sandra van Ham
Zwaluwstraat 29
4815GT Breda

KVK nummer: 50793128
BTW nummer: NL139843437B01