Contact & route

Parkeren

Rondom de praktijk is het betaald parkeren. Parkeerzone 21892.
Het tarief is €1,50 per uur, met een maximum van 3 uur.
Het staat heel slecht aangegeven, maar alle parkeerplaatsen rondom de praktijk zijn betaald.

Het is ook mogelijk om gratis te parkeren.
Dit zijn de mogelijkheden:
• op het parkeerterrein van de Jumbo/Aldi kun je de eerste 2 uur gratis parkeren. Daarna (al bij 1 minuut te laat) betaal je €5,50 per uur inclusief de eerste twee uur, die ook in rekening wordt gebracht (€11,00). Bij binnenkomst wordt het kenteken geregistreerd, dus je krijgt geen kaartje.
• op het parkeerterrein van de Hornbach kun je zonder maximale tijd parkeren. Van daaruit is het ongeveer 8 minuten lopen naar de praktijk.

Voor het maken van een parkeerkeuze is het goed om te weten dat een Mesologisch consult circa 1,5 uur duurt (een eerste consult wil nog wel eens uitlopen).

Routebeschrijving

Komend vanaf de A16 (Antwerpen - Rotterdam):
Neem op de A16 afslag 17 (Breda-Noord, Prinsenbeek) en houd vervolgens de richting Breda aan. Ga nu ongeveer 3,5 kilometer rechtdoor. Ga vervolgens rechtsaf bij het kruispunt waar de Hornbach aan ligt, de Konijnenberg op. Bij het volgende stoplicht linksaf (Speelhuislaan) en de eerste straat rechts (Minister Kanstraat). Doorrijden tot aan de paaltjes in de straat en parkeren. De praktijk is het hoekpand Zwaluwstraat/Minister Kanstraat (ingang Zwaluwstraat nummer 29).

Komend vanaf de A27 (Utrecht - Breda):
Neem op de A27 afslag 16 (Breda-Noord, Dorst) en houd vervolgens de richting Breda aan. Blijf de borden Hoge Vught, Haagse Beemden volgen. Na ruim 4 km (na de Toyota/Lexus garage) linksaf slaan bij het kruispunt waar de Hornbach aan ligt, de Konijnenberg op. Bij het volgende stoplicht linksaf (Speelhuislaan) en de eerste straat rechts (Minister Kanstraat). Doorrijden tot aan de paaltjes in de straat en parkeren. De praktijk is het hoekpand Zwaluwstraat/Minister Kanstraat (ingang Zwaluwstraat nummer 29).

Locatie

Zwaluwstraat 29

4815GT Breda
Klik hier om te navigeren

Contactformulier

Telefoonnummer

KVK nummer: 50793128

BTW nummer: NL001672252.B34

Contact Info

Mesologie Sandra van Ham
Zwaluwstraat 29
4815GT Breda

KVK nummer: 50793128
BTW nummer: NL139843437B01