Wat is een Meso voedings coach

Verschillende redenen om een afspraak te maken kunnen zijn:

*Je wil graag gaan eten volgens je constitutie om daarmee je gezondheid in balans te houden.

*Ondersteunen als je last hebt van bepaalde klachten, zoals hoofdpijn, diarree, obstipatie, winderigheid, acné, etc. (over het algemeen is daar een Mesologisch consult aan vooraf gegaan)

*Je wil graag iets met voeding doen bij klachten waarvoor je al onder behandeling bent bij een arts, mesoloog of osteopaat. Denk daarbij aan (beginnende) diabetes, hoge bloeddruk, of ontstekingsziekten als artritis.

*Wanneer je bijv. een lactose-intolerantie hebt en niet goed weet hoe je hier in het dagelijks leven mee om moet gaan.


De Meso-Voedings-Coach kan je hierbij helpen.


Aan te raden is om te starten met een 1e Mesologisch consult zodat de informatie die hieruit voorkomt meegenomen kan worden in het traject. In de regel bestaat het MVC-traject uit 3 afspraken (zonder het 1e Mesologische consult) met steeds een tussenpauze van circa 6 weken. Uiteraard is het aantal afspraken bespreekbaar en zijn deze ook afhankelijk van het persoonlijke doel.

Heb je nog vragen of wil je weten of een meso-voedings-coach consult iets voor jou kan betekenen mag je altijd contact met mij opnemen.

Wat doet de Meso-Voedings-Coach?
De Meso-Voedings-Coach kan je helpen met een voedingspatroon dat aansluit op jouw unieke bouw, vertering, je doen en laten en dat past bij jouw manier van leven. Als voedingsdeskundige integreert de Meso-Voedings-Coach oosterse en reguliere westerse kennis met voedingsleer en orthomoleculaire geneeskunde.

 

“Ik wil gezond eten, maar wat is gezond voor MIJ?”


Tegenwoordig wordt er zoveel gesproken en geschreven over gezond eten en leven dat mensen niet meer weten waar ze moeten beginnen. Ieder mens is uniek, heeft een eigen karakter, eigen bouw en eigen stofwisseling. In de Oosterse geneeskunde wordt dit een constitutie genoemd. Elke constitutie heeft zijn eigen behoeftes op het gebied van voeding en beweging.

Contact Info

Mesologie Sandra van Ham
Zwaluwstraat 29
4815GT Breda

KVK nummer: 50793128
BTW nummer: NL139843437B01